Wraps med mexikansk fyld

Ret Aftensmad, Hovedret
Antal 4
Kalorier 638 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 1 spsk olie raps- eller oliven
  • 1 løg hakket
  • 4 fed hvidløg hakket
  • 1 peberfrugt tern
  • 200 hakket kød fx okse eller kylling max 10%
  • 1 tsk chili
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 spsk paprika
  • salt og peber
  • 1 ds majs
  • 1 ds tomat
  • 1 ds kidneybønner skyllet
  • 100 g revet mozzarella max 20%
  • 6 tortillawrap gerne fuldkorn

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Varm olien i en dyb pande og løg og hvidløg i et par minutter.
  • Kom peberfrugt og steg yderligere et par minutter.
  • Tilsæt hakket kød og krydderier. Steg til kødet er brunet.
  • Tilsæt majs og ds. tomat. Varm igennem til ønsket konsistens og smag til.
  • Kom bønner i gryden.
  • Placer tortillaerne i et ovnfast fad, fordel fyldet og rul sammen. Top med revet mozzarella.
  • Kom fadet i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 °C til osten er smeltet.
Keyword overgangsalderen