Torsk med grønt

Ret Aftensmad, Forret
Kalorier 439 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 120 g torsk
  • 70 g quinoa 40 g tør
  • 50 g gulerødder
  • 50 g broccoli
  • 50 g grønne bønner
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk. citronsaft
  • friske valgfrie urter
  • smag til med salt og peber
  • evt. 2 spsk. creme fraiche max 9%

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Kog quinoa efter anvisning på pakken og køl af.
  • Skær gulerødderne i skiver, del broccolien i små buketter, og damp dem sammen med de grønne bønner i 5-7 minutter, indtil de er møre.
  • Placer torsken på en bageplade med bagepapir. Pensl med olivenolie, drys med salt, peber, og friske krydderurter.
  • Bag i ovnen ved 180°C i ca. 12-15 minutter, eller indtil torsken er gennemstegt og flager let
  • Anret den bagte torsk med quinoa og dampede grøntsager.
  • Dryp med citronsaft og pynt med ekstra krydderurter.
  • Kan serveres med cremefraiche. For at give creme fraiche mere smag, kan der tilsættes friske krydderurter, citron, salt og peber efter ønske.