Squash-røsti og fiskefrikadeller

Michael Kragh Knudsen
Denne opskrift på squash-røsti og fiskefrikadeller er en fantastisk måde at kombinere friske grøntsager og sund fisk på en velsmagende og næringsrig måde. Dette måltid er perfekt for to personer og er ideelt til en hyggelig middag eller en nærende frokost.
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Hovedret
Antal 2
Kalorier 439 kcal

Ingredienser
  

  • 4 Fiskefrikadeller
  • 1 Squash
  • 1 æg
  • 1 Skalotteløg
  • 1 spsk. Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Vask squashen og skær enderne af. Skær squashen ud i stykker på størrelse med store tændstikker, læg dem i en skål, hæld 1 tsk. salt på og vend dem i saltet. Lad det trække i 10 min.
    1 Squash
  • Denne proces er vigtig for at vandet kan trække ud. Hvis ikke vandet er trukket ud af squashen, vil røstien ikke hænge sammen.
  • Kom squashen i en sigte og tryk den tør for vand. Tryk det sidste tørt på nogle stykker køkkenrulle.
  • Pisk ægget sammen og bland det i squashen sammen med finthakket skalotteløg. Tilsæt friskkværnet peber.
    1 æg
  • Kom 1 spsk. olie på panden. Når den er varm, kommes squashblandingen på og fordeles jævnt over panden og trykkes godt sammen. Steges gylden på den ene side i 5 min. Vendes forsigtigt på et låg eller en tallerken og steges videre i 5 min. på den anden side. Deles i 8 stykker og serveres rygende varm til fiskefrikadellerne