Avokadosalat med bacon

Michael Kragh Knudsen
Denne avokadosalat med bacon er den perfekte kombination af cremet tekstur og røget smag, der sikrer et tilfredsstillende og smagfuldt måltid. Den er ideel som en let frokost, en appetitvækker før middagen, eller som en del af en større buffet.
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Hovedret
Antal 2 personer
Kalorier 524 kcal

Ingredienser
  

  • 150 g bacon
  • 2 håndfulde spinatblade
  • 2 tomater
  • 1 rød peber
  • 1 løg
  • 1 avokado
  • 2 spsk. citronsaft
  • 50 g nødder fx valnødder

Sådan gør du
 

  • Steg bacon sprødt.
  • Skyl salaten, skær tomaterne i både, avokado og peberfrugt i tern og løget hakkes fint.
  • Bland det hele i en skål med citronsaft
  • Skær bacon i tern og bland dem i salaten med hakkende nødder.

Tips

  • Du kan med fordel stege bacon i ovnen
  • Forvarm ovnen til 200 °C
  • Kom bagepapir på en bradepande, fordel baconen ud, og tildæk med endnu et stykke bagepapir (dette mindsker fedt sprøjt i ovnen)
  • Når ovnen er varm kom bradepanden med bacon i oven i .
    Tiden kommer meget an på kvalitet af bacon og din ovn, så hold gerne lidt øje, når tiden nærmere sig, og giv den endelig lidt mere, hvis baconen ikke færdigt.