Kylling med asparges og grøntsager

Ret Aftensmad, Hovedret
Antal 1
Kalorier 376 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 120 g kylling
  • 100 g asparges
  • 50 g gulerødder
  • 50 g sukkerærter
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft
  • friske krydderurter
  • salt og peber efter smag.
  • Kan serveres 2 spsk creme fraiche max 9% eller 1 spsk valgfri pesto)

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Skær asparges i mindre stykker, skræl og skær gulerødder i skiver.
  • Skyl sukkerærter.
  • Varm en pande op med olivenolie.
  • Krydr kylling med salt, peber og friske krydderurter. Steg indtil det er gennemstegt og gyldent.
  • Tag det af og lad det hvile.
  • På samme pande tilsættes asparges, gulerødder og sukkerærter. Steg i 5-7 min, indtil de er møre og har en smule bid.
  • Tilsæt citronsaft for ekstra smag.
  • Dressing: bland creme fraiche med ønskede krydderier, citronsaft og urter.