Laks med grønt og ris

Ret Aftensmad, Hovedret
Antal 1
Kalorier 631 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 120 g laks
  • 70 g brune ris 40 g tørret
  • 100 g grønne bønner
  • 50 g gulerødder 1 lille, skiver
  • 50 g broccoli små buketter
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft
  • friske krydderurter fx dild eller persille salt og peber efter smag
  • evt. 2 spsk. cremefraiche max 9%

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Kog ris efter anvisning på pakken. damp broccoli, gulerødder og bønner i ca. 5-7 min, indtil de er møre.
  • Pensl laksen med olivenolie, salt, peber og friske krydderurter.
  • Grill laksen i ovnen eller på panden i ca. 4-5 min på hver side, indtil den er gennemstegt.
  • *Der kan serveres 2 spsk. cremefraiche dressing som tilbehør smagt til med salt og peber samt friske krydderurter.