Ørrede med Quinoa

Ret Aftensmad, Hovedret
Kalorier 558 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 120 g ørred
  • 70 g quinoa 40 g rå
  • 1 spsk olie
  • 100 blomkål buketter
  • 50 g grønne bønner
  • 1 tsk. citron
  • friske krydderurter efter ønske
  • salt og peber efter smag
  • evt. 2 spsk. cremefraiche max 9 %

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Kog quinoa efter anvisning på pakken og køl af.
  • Placer ørreden på en bageplade med bagepapir. Pensl med olivenolie, drys med salt, peber, og friske krydderurter. Bag i ovnen ved 180°C i ca. 12-15 minutter, eller indtil ørreden er gennemstegt.
  • Damp broccoli, blomkål og bønner i 5-7 min, indtil de er møre.
  • Kog quinoa efter anvisning på pakken og damp grøntsager.
  • Server med olivenolie.
  • Kan evt. serveres med creme fraiche blandet med krydderurter, hvidløg, citron, salt og peber efter smag.