Pasta med laks

Smagsfuld, lækker og mættende ret.
Ret Aftensmad, Hovedret
Kalorier 2032 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 porre i skiver
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 2 peberfrugter i grove stykker
  • 2 gulerødder
  • 2 dl bouillon
  • 2 dl madlavningsfløde max 9%
  • 1 tsk chili
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
  • 100 g spinat frisk eller frossen
  • ½ citron saft og revet skal
  • 4 laksefileter
  • 300 g fuldkornsspagetti

Sådan gør du
 

  • Fremgangsmåde
  • Varm olien i en dyb pande og svits porre og hvidløg i et par minutter.
  • Kom peberfrugt og gulerødder og steg yderligere et par minutter.
  • Tilsæt bouillon, fløde, chili og paprika. Lad simre i ca. 10 min.
  • Krydr laksen med salt, peber og evt. andre krydderier efter smag. Steg laksen den på en pande ved middelhøj varme i lidt olie i ca. 7-8 minutter. Vend undervejs.
  • Kog spaghetti som anvist på pakken.
  • Blend saucen med en stavblender til en cremet sauce. Smag til med citronsaft og -skal samt salt og peber.
  • Kom spinat i saucen og rør rundt til det er godt fordelt (og optøet, hvis frossen).
  • Vend pastaen med saucen og brug evt. lidt af pastavandet til at justere konsistensen med.
  • Server pasta og sauce med laks.