Quionasalat

Ret Frokost, Hovedret, Salat
Kalorier 528 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 100 g kogt Quinoa 40 g tør
  • 50 g spinat
  • 30 g feta tern
  • 50 g agurk tern
  • 1/4 rødløg fine tern
  • *100 g kogte kikærter skyllet 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft valgfrit
  • salt og peber

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Kog quinoa efter anvisning på pakken.
  • Bland kogt quinoa med spinat, agurk, rødløg og kikærter.
  • Smuldr feta over salaten.
  • Dryp med olivenolie og citronsaft.
  • Smag til med salt og peber.
  • *Kikærter kan købes tørre. Her tilberedes de først efter anvisning. Er de købt på dåse, er de kogte og klar til anvendelse. Husk at skylle kikærterne inden brug.
Keyword GLP-1 booster, overgangsalderen, Vegetar