Rødbedesalat

Ret Brunch, Frokost
Antal 1
Kalorier 579 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 100 g Rødbede
  • 50 g rucola
  • 100 g kogte linser skyllet (40 g tør)
  • 30 g feta
  • 10 g valnødder
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk. balsamicoeddike valgfri salt og peber efter smag

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Tilbered linser efter anvisning på pakken.
  • Kog rødbeden indtil den er mør i ca. 30-40 min. og lad den køle af og skræl den. skær efterfølgende i tern eller tynde skiver.
  • Bland linser, rødbede, rucula og smuldret feta sammen.
  • Tilsæt valnødder og dressing
  • dressing: Bland olivenolie og balsamicoeddike. Smag til med salt og peber.
Keyword GLP-1 booster, overgangsalderen, Vegansk, Vegetar