Svinekød i karry

Ret Aftensmad, Hovedret
Antal 4
Kalorier 2616 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 3 dl fuldkornsris
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg hakket
  • 4 fed hvidløg hakket
  • 1 æble i tern
  • 400 g svinekød i tern
  • 2 dl bouillon
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 spidskål tynde strimler
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2-3 spsk karry
  • salt og peber

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Kog risen som angivet på pakken.
  • Varm olien i en gryde eller dyb pande. Svits løg, hvidløg og æbletern i et par minutter.
  • Kom kødet og karry i gryden og rør rundt i ca. 3 minutter.
  • Kom bouillon og kokosmælk i og lad simre i ca. 5 minutter.
  • Kom spidskål og peberfrugt i og varm retten godt igennem. Smag til med salt, peber og karry.
  • Server ris med karrysauce.